Взято из христианско-православного молитвослова, изд. Синтагма, 1998 г.
Наиболее точным и верным отношением к христианско-православным молитвам будет отношение как к неким старинным священным свиткам, хранящим безмолвную тайну. В нижеследующих молитвенных текстах многими предшествующими поколениями христианских старцев запечатана волшебная сила, вложена удивительная целительная энергия.
Обращайтесь с молитвами бережно, с благоговением, словно берёте в руки прекрасный сосуд, переполненный драгоценными камнями-самоцветами…
Вначале все молитвы требуют многодневного неспешного и внимательного прочтения (в определённое время), то есть подготовительного периода.
Однако по-настоящему они начнут действовать только того, когда вы проникнитесь их ритмами (в словах важны «ударения») и ощутите определённые психоэмоциональные настроения.
Молитва Господня: О́тче на́ш, И́же еси́ на небесе́х! Да святи́тся и́мя Твое́, да прии́дет Ца́рствие Твое́ да бу́дет во́ля Твоя́, я́ко на небеси́ и на земли́. Хлеб наш насу́щный даждь нам днесь; и оста́ви нам до́лги на́ша, я́коже и мы оставля́ем должнико́м на́шим; и не введи́ нас во искуше́ние, но изба́ви нас от лука́ваго.
Молитва к ангелу хранителю: А́нгеле Христо́в святы́й, к тебе́ припа́дая молю́ся, храни́телю мой святы́й, прида́нный мне на соблюде́ние души́ и те́лу моему́ гре́шному от свята́го креще́ния, аз же свое́ю ле́ностию и свои́м злым обы́чаем прогне́вах твою́ пречи́стую све́тлость и отгна́х тя от себе́ все́ми сту́дными де́лы: лжа́ми, клевета́ми, за́вистию, осужде́нием, презо́рством, непоко́рством, братоненавиде́нием, и злопомне́нием, сребролю́бием, прелюбодея́нием, я́ростию, ску́постию, объяде́нием без сы́тости и опи́вством, многоглаго́ланием, злы́ми по́мыслы и лука́выми, го́рдым обы́чаем и блу́дным возбеше́нием, имы́й самохоте́ние на вся́кое плотско́е вожделе́ние. О, зло́е мое́ произволе́ние, его́же и ско́ти безслове́снии не творя́т! Да ка́ко возмо́жеши воззре́ти на мя, или́ приступи́ти ко мне, а́ки псу смердя́щему? Кото́рыма очи́ма, А́нгеле Христо́в, воззри́ши на мя, опле́тшася зле во гну́сных де́лех? Да ка́ко уже́ возмогу́ отпуще́ния проси́ти го́рьким и злым мои́м и лука́вым дея́нием, в ня́же впа́даю по вся дни и но́щи и на всяк час? Но молю́ся ти припа́дая, храни́телю мой святы́й, умилосе́рдися на мя гре́шнаго и недосто́йнаго раба́ твоего́ (имя), бу́ди ми помо́щник и засту́пник на зла́го моего́ сопроти́вника, святы́ми твои́ми моли́твами, и Ца́рствия Бо́жия прича́стника мя сотвори́ со все́ми святы́ми, всегда́, и ны́не и при́сно и во ве́ки веко́в. Ами́нь.
Молитва ко Пресвятой Богородице: Пресвята́я Влады́чице моя Богоро́дице, святы́ми Твои́ми и всеси́льными мольба́ми, отжени́ от мене́ смире́ннаго и окая́ннаго раба́ Твоего́ уны́ние, забве́ние, неразу́мие, нераде́ние, и вся скве́рная, лука́вая и ху́льная помышле́ния от окая́ннаго моего́ се́рдца и от помраче́ннаго ума́ моего́ и погаси́ пла́мень страсте́й мои́х, я́ко нищ есмь и окая́нен. И изба́ви мя от мно́гих и лю́тых воспомина́ний и предприя́тий, и от всех действ злых свободи́ мя. Я́ко благослове́нна еси́ от всех родо́в, и сла́вится пречестно́е имя Твое́ во ве́ки веко́в. Аминь.
Призывание святого, имя которого носишь: Моли́ Бо́га о мне, святы́й уго́дниче Бо́жий (имя), я́ко аз усе́рдно к тебе́ прибега́ю, ско́рому помо́щнику и моли́твеннику о душе́ мое́й.
Псалом 50: Поми́луй мя, Бо́же, по вели́цей ми́лости Твое́й, и по мно́жеству щедро́т Твои́х очи́сти беззако́ние мо́е. Наипа́че омы́й мя от беззако́ния моего́, и от греха́ моего́ очи́сти мя; я́ко беззако́ние мое́ аз зна́ю, и грех мой предо мно́ю есть вы́ну. Тебе́ еди́ному согреши́х и лука́вое пред Тобо́ю сотвори́х; я́ко да оправди́шися во словесе́х Твои́х, и победи́ши, внегда́ суди́ти Ти. Се́ бо, в беззако́ниих зача́т е́смь, и во гресе́х роди́ мя ма́ти моя́. Се бо, и́стину возлюби́л еси́ ; безве́стная и та́йная прему́дрости Твоея́ яви́л ми еси́. Окропи́ши мя иссо́пом, и очи́щуся; омы́еши мя, и па́че сне́га убелю́ся. Слу́ху моему́ да́си ра́дость и весе́лие; возра́дуются ко́сти смире́нныя. Отврати́ лице́ Твое́ от грех мои́х и вся беззако́ния моя́ очи́сти. Се́рдце чи́сто сози́жди во мне, Бо́же, и дух прав обнови́ во утро́бе мое́й. Не отве́ржи мене́ от лица́ Твоего́ и Ду́ха Твоего́ Свята́го не отыми́ от мене́. Возда́ждь ми ра́дость спасе́ния Твоего́ и Ду́хом Влады́чним утверди́ мя. Научу́ беззако́нныя путе́м Твои́м, и нечести́вии к Тебе́ обратя́тся. Изба́ви мя от крове́й, Бо́же, Бо́же спасе́ния моего́ ; возра́дуется язы́к мой пра́вде Твое́й. Го́споди, устне́ мои́ отве́рзеши, и уста́ моя́ возвестя́т хвалу́ Твою́. Я́ко а́ще бы восхоте́л еси́ же́ртвы, дал бых у́бо: всесожже́ния не благоволи́ши. Же́ртва Бо́гу дух сокруше́н; се́рдце сокруше́нно и смире́нно Бог не уничижи́т. Ублажи́, Го́споди, благоволе́нием Твои́м Сио́на, и да сози́ждутся сте́ны Иерусали́мския. Тогда́ благоволи́ши же́ртву пра́вды, возноше́ние и всесожега́емая; тогда́ возложа́т на олта́рь Тво́й тельцы́.
Песнь Пресвятой Богородице: Бого́родице Де́во, ра́дуйся, Благода́тная Мари́е, Госпо́дь с Тобо́ю; благослове́нна Ты в жена́х и благослове́н плод чре́ва Твоего́, я́ко Спа́са родила́ еси́ душ на́ших.
Молитва в болезни: Господи Боже, Владыко жизни моей, Ты по благости Своей сказал: не хочу смерти грешника, но чтоб он обратился и жив был. Я знаю, что эта болезнь, которою я страдаю, есть наказание Твое за мои грехи и беззакония; знаю, что по делам моим я заслужил тягчайшее наказание, но, Человеколюбче, поступай со мной не по злобе моей, а по безпредельному милосердию Твоему. Не пожелай смерти моей, но дай мне силы, чтобы я терпеливо сносил болезнь, как заслуженное мною испытание, и по исцелении от нее обратился всем сердцем, всею душою и всеми моими чувствами к Тебе, Господу Богу, Создателю моему, и жив был для исполнения святых Твоих заповедей, для спокойствия моих родных и для моего благополучия. Аминь.
Молитва об исцелении: Владыко Вседержателю, Врачу душ и телес наших, смиряяй и возносяяй, наказуяй и паки исцеляяй! Раба Твоего (имя) немощствующа посети милостию Твоею, простри мышцу Твою, исполнену исцеления и врачбы, и исцели его, возстави от одра и немощи. Запрети духу немощи, остави от него всяку язву, всяку болезнь, всяку огневицу и трясавицу, и еже есть в нем согрешение или беззаконие, ослаби, остави. Прости Твоего ради человеколюбия. Ей, Господи, пощади создание Твое во Христе Иисусе, Господе нашем, с Нимже благословен еси, и со Пресвятым, и Благим, и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Молитва болящей: Господи, видишь ты мою болезнь. Ты знаешь, как я грешна и немощна: помоги мне терпеть и благодарить Твою Благость. Господи, сотвори, чтобы болезнь эта была в очищении многих моих грехов. Владыко Господи, я в руках Твоих, помилуй меня по воле Твоей и, если мне полезно, исцели меня вскоре. Достойное по делам моим приемлю; помяни мя, Господи, во Царствии Твоем! Слава Богу за все!
Молитва великомученику Пантелеимону: О великий Христов угодниче и преславный целебниче, великомучениче Пантелеимоне! Душею на Небеси Престолу Божию предстояй и триипостасныя Его славы наслаждаяйся, телом же и ликом святым на земли в Божественных храмех почиваяй и данною ти свыше благодатию различная чудеса источаяй, призри милостивным твоим оком на предстоящия люди, честней твоей иконе умильно молящияся и просящия от тебе целебныя помощи и заступления: простри ко Господу Богу нашему теплыя твоя молитвы и испроси душам нашим оставление согрешений. Се бо мы, за беззакония наша не смеюще возвести очеса наша к высоте Небесней, ниже вознести глас молебный к Его в Божестве неприступней славе, сердцем сокрушенным и духом смиренным тебе, ходатая милостива ко Владыце и молитвенника за ны, грешныя, призываем, яко ты приял еси благодать от Него недуги отгоняти и страсти исцеляти. Тебе убо просим: не презри нас, недостойных, молящих тебе и твоея помощи требующих. Буди нам в печалех утешитель, в недузех лютых страждущим врач, напаствуемым скорый покровитель, очесем недугующим прозрения датель, ссущим и младенцем в скорбех готовейший предстатель и исцелитель: исходатайствуй всем вся, яже ко спасению полезная, яко да твоими ко Господу Богу молитвами получивше благодать и милость, прославим всех благих Источника и Дароподателя Бога, Единаго в Троице Святей славимаго Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь .
Икона Пресвятой Богородицы, именуемая “Целительницей” (память 18 сентября по старому стилю)
Икона Божией Матери “Целительница” является одной из древнейших (VI век). Другая икона с таким же наименованием прославилась чудесами в XVIII столетии. В книге святителя Димитрия Ростовского “Руно орошенное” содержится следующий рассказ о чудесном знамении Богоматери. Клирик Наварнинской Церк-ви Викентий Бульвиненский имел благочестивую привычку при входе и выходе из церкви преклонять колена пред образом Божией Матери и произносить краткую молитву: “Радуйся, благодатная! Господь с Тобою! Блаженно чрево, носившее Христа, и сосцы, питавшие Господа Бога и Спаса нашего!” Однажды этот благочестивый клирик заболел опасной болезнью: у него начал гнить язык, и боль была настолько сильна, что он терял рассудок. Придя в себя, больной мысленно прочитал свою обыкновенную молитву к Богородице и тотчас у изголовья увидел прекрасного юношу. Это был Ангел-Хранитель. С состраданием взирая на больного, Ангел воззвал к Пресвятой Богородице, вознося Ей молитву об исцелении. Вдруг явилась Сама Матерь Божия и послала знамение Своей неизреченной милости: больной почувствовал себя совершенно здоровым, пошел в церковь и стал на клиросе вместе с поющими.
Акафист Пресвятой Богородице перед Ея иконой, именуемой “Целительница”
Кондак 1 Избранной от всех родов Преcвятей Деве Богородице, явившейся иногда клирику болящу во еже исцелити его от болезни лютыя, похвальныя приносим пения: Ты же Всемилостивая Владычице, яко имущая державу непобедимую, от всяких бед и скорбей и болезней свободи ны зовущия Ти: Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Икос 1 Архангел Гавриил, возвещая Пресвятей Деве Марии безсеменное зачатие от Нея Сына Божия, рече: Радуйся; Благодатная, Господь с Тобою, Благословенна Ты в женах, мы же грешнии гласу Архангелову подражати дерзающе c верою и любовию благоговением вопием пения сицевая: Радуйся, от начала веков во главу нашего спасения предизбранная; радуйся, многообразне от пророков предвозвещенная. Радуйся, Невесто Неневестная, заченшая Сына от Духа Святаго; радуйся, Mати в рождестве и по рождестве пребывшая Дево. Радуйся, одеющего светом яко ризою пеленами повившая, радуйся, млеком питавшая горняго и дольняго благодатию своею питающаго. Радуйся, на руку Твоею носившая Вседержителя; радуйся, о Промыслителе вceя твари попечение имевшая. Радуйся, паче всех от Него превознесенная, радуйся, честнейшая и славнейшая без сравнения всех небесных сил. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 2 Видяще Пресвятая Владычица усердные и благоговейные клирика Викентия на всяк день преклоняющаго колена пред честным Твоим образом и Архангельское приветствие Тебе приносящего, приняла еси таковое его благоугождение и даровала еси ему во дни болезни внезапное и дивное со одра восстание. Тем же и мы преклоняем колена душ и телес наших пред Цельбоносным Твоим образом, Госпоже наша Богородице, и поминающе чудное явление болящему клирику, вопием Сыну Твоему и Богу нашему: Аллилуиа.
Икос 2 Разумев чудесное исцеление от тяжкого недуга, клирик Викентий, восста с убогого ложе своего, иде в церковь и тамо песньми хвалебными прослави Тя Целительницу всех болящих, приими убо и от нас Мати Божия сии благохваления: Радуйся, от врат смертных неисцельно болящих к жизни возвращающая; радуйся, сострадания к страждущим преисполненная. Радуйся, пораженных различными недуги чудесно исцеляющая; радуйся, во всяких скорбех и печалех небесную отраду в сердца наша изливающая. Радуйся, любовию к Богу и ближним нас воодушевляющая; радуйся, от растлеваюших душу и тело соблазнов мира сего сохраняющая. Радуйся, скорая услышательница усердно Тебе молящихся; радуйся, источающая великия милости и щедроты любящим Тя. Радуйся, уповающим на Тя вся потребная в животе сем дарующая; радуйся, ублажающих Тя в грозный час смерти не оставляющая. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 3 Силою данною от Тебе, Госпоже Царице и Владычице, Святая икона Твоя источает неоскудно исцеления страждущим от недуг многоразличных и несумненною верою к Ней притекающих, Богу же вопиющих: Аллилуиа.
Икос 3 Имущи премногую любовь к роду христианскому и матернее о нем попечение всем просящим у Тебе помощи и заступление, всякое благое прошение скоро исполняеши; сего ради Тебе Всемощней Заступнице и скорой Помощнице нашей приносим похвалы сия: Радуйся, скорбящих утешение; радуйся, безнадежных надеждо. Радуйся, труждающих помощь и укрепление; радуйся, нищих одеяние. Радуйся, алчущих питательнице; радуйся, обидимых и гонимых заступление. Радуйся, обидящих устрашительнице; радуйся, в христианской вере наставнице. Радуйся, взыскание погибших; радуйся, споручнице спасения грешных. Радуйся, от лукавых бесов мощное защищение. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 4 Бури страстей и похотей искушений бесовских избави нас, Премилосердная Богородице, укрепи и сохрани в нас до конца жизни нашея веру православную и преданность святей Церкви, да возможем невозбранно пети Господу Богу: Аллилуиа.
Икос 4 Слыша Господь на небеси Твоя о нас моления, Преблагая Владычице, исполняет скоро всякое прошение Твое, ведуще таковое матернее дерзновение к Сыну Твоему Иисусу Христу, вси к Тебе прибегаем и усердно молим Тя, предстательствуй за нас, многогрешных рабов Твоих, пред Всемогущим Создателем нашим, да не погубит нас со беззаконьми нашими, но да подаст нам оставление прегрешений, вопиющих Тебе из глубины души: Радуйся, предстательнице пред Богом мир от бед спасающая; радуйся, Сына Твоего на милость к нам недостойным преклоняющая. Радуйся, от запаления огненнаго росою молитв Твоих избавляющая; радуйся, удары молнии и грома от главы нашея отводящая. Радуйся, юродивую мудрость века сего посрамляющая; радуйся, пути спасения заблудшим показующая. Радуйся, грешным к Богу дерзновение дарующая; радуйся, изнемогающим в напастех, скорбех и искушениях скоро помогающая. Радуйся, в посте и молитве и Богомыслии пребывающим присно спребывающая; радуйся, блага земная, суетная и скоро преходящая презирати нас научающая. Радуйся, к небесным и вечным сокровищам умы и сердца наша возводящая. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 5 Свет небесный озари храмину болящего клирика егда предстала еси, Преблагая Владычице, даровати ему исцеление от лютого недуга. О, Пресвятая Госпоже Богородице, просвети помраченных многими грехами души наша и подаждь исцеление болезнующим телесем нашим, да прославляя Твоя милости вопием радостно Богу: Аллилуиа.
Икос 5 Видяще Тя Владычицу Богородицу пред огнезрачным престолом Пресвятыя Троицы стоящу и за христиан молящуюся, небесныя силы и вси святии от века Богу угодившии немолчными славословиями ублажают Тя. Мы же грешнии на земле любовию к Тебе подвизаеми дерзаем воспевати Тебе сице: Радуйся, Матернею любовию весь мир христианский объемлющая; радуйся, всех верных благая Заступнице. Радуйся, изрядная споборнице ведущим брань противу искушений мирских и душевредных; радуйся, от всякия злобы и вражды миром и любовию ограждающая. Радуйся, всех прибегающих под кров Твой приемлющая; радуйся, наставнице целомудрия и воздержания. Радуйся, подвижников благочестия к горнему Иерусалиму Путеводительнице; радуйся, душепагубных ересей и расколов искоренительнице. Радуйся, душеполезных знаний подательница; радуйся, скорая в бедах и печалех утешительница. Радуйся, Молитвенница наша пред Сыном Твоим и Богом. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 6 Проповедует святая Православная Церковь множество чудес Твоих великия Твоя милости, Преблагая владычице, яко грады и веси ограждаеши, обители иноческия и жилища благочестивых рабов защищаеши, обидимых заступаеши, и вся благая и душеполезная ниспосылаеши всем прославляющим Тя и поющим Сыну Твоему: Аллилуиа.
Икос 6 Светло красуется зде Госпоже Богородице, чудотворная Твоя икона именуемая “Целительница”, прогоняющи от всех верных тьму искушений и нaпaстей и обильно источая исцеления. Сего ради во умилении зовем Ти: Радуйся, от неисцельных болезней скорое исцеление подаюшая; радуйся, от всяких бед и скорбей избавляющая. Радуйся, греховныя страсти Укрощающая, радуйся, колеблющихся в вере православней укрепляющая. Радуйся, утешение благодатное изливающая в сердца боголюбивыя; радуйся, надеждою небесных благ верных души услаждающая. Радуйся, в добрых делех преуспевати нам помогающая; радуйся, от видимых и невидимых враг нас защищающая. Радуйся, благодатию Твоею падших восставляющая; радуйся, страх Божий в сердца наша вселяющая. Радуйся, вся благая прошения наша скоро исполняющая. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 7 Хотящи явити милосердие Твое неизреченное даровала еси нам Преблагая Богородице Дево, чудотворную Твою икону именуемую “Целительницею”, да вси притекающии к Ней с верою от болезней свобождаются и всякаго утешения сподобляются, сего ради вопием о Тебе Богу; Аллилуиа.
Икос 7 Дивна и преславна дела Твоя, Пренепорочная Владычице, всем бо богатым и нищим, здравым и болящим, и с прилежною молитвою пред Цельбоносною иконою притекающим вся благая по коегождо потребе и в меру веры и любве подаеши, темже и мы не таим Твоих благодеяний, но благодарственно прославляя милости Твоя глаголем Ти сице: Радуйся, глухих слышание; радуйся, слепых прозрение. Радуйся, немых глаголание; радуйся, хромых хождение. Радуйся, прокаженных очищение; радуйся, расслабленных укрепление. Радуйся, от злых и лукавых духов свобождение; радуйся, по Бозе наше прибежище и заступление. Радуйся, от нужд, и печалей, и бед непреложное избавление; радуйся, пристрастие к тленному богатству искореняющая. Радуйся, искати богатство нетленное на небеси научающая. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 8 Странники и пришельцы в мире сем скорбнем и многомятежнем, вечнаго небеснаго отечества взыскуем и Тебе всемощную Царицу Приснодеву Богородицу смиренно просим, путеводствуй нас по стезям спасительных заповедей Сына Твоего Христа Бога нашего, да избежим сетей невидимаго врага, возможем невозбранно воспевати Вседержителю Богу песнь: Аллилуиа.
Икос 8 Весь мир христианский ублажает Тя Пренепорочную Деву гласы хвалебными всем верным, наипаче же болящим утешительно есть взирати на всечестную икону Твою “Целительница” именуемую. О, Пречудная Госпоже Богородице, приими и наша умиленная благохваления таковая; Радуйся, Радосте наша; Радуйся, доброта несказанная. Радуйся, высото добродетелей; радуйся, глубино смиренномудрия. Радуйся, неистощимый источнице милостей и щедрот, радуйся, благоуханный цвете Девства и чистоты. Радуйся, веры христианския утверждение; радуйся, нечестие обличение. Радуйся, горних сил похвало; радуйся всех праведных славо. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 9 Все упование на Тя возлагаем Мати Божия и в cкopбex и болезнех ко святой иконе Твоей с благоговением и верою притекаем, чающе от Нея скоро утешение и исцеление получити. O, Пресвятая Царице Богородице, воззри милостивно на нас смиренных рабов твоих и ускори исполнити вся яже на пользу нам в сей жизни и в будущей. Да прославляя Твое благоутробие воспеваем Творцу Богу: Аллилуиа.
Икос 9 Ветии многовещаннии не возмогут достойно восхваляти Тя, Пречистую Деву Честнейшую Херувим и Славнейшую без сравнения Серафим, безсеменно рождшую Спaca душ наших. Мы же аще и немощнии, обаче любовию к Тебе побеждаеми, отверзаем недостойныя уста своя на похвалу Тебе сицевая: Радуйся, чудес Христовых начало; радуйся, исполнение всех пророчеств. Радуйся, чистотою Ангелов превосшедшая; радуйся, девство и рождество в себе чудно сочетавшая. Радуйся, в обою непорочно и свято себе сохраньшая, радуйся, Мати Сына Божия и Бога Вышняго. Радуйся, падшему человечеству отверзшая вход в Царствие горнее; радуйся, тихое пристанище от бурь плавающих по морю житейскому. Радуйся, Богом дарованная отрадо страждущим; радуйся. сияющая благодатию и славою предивных знаний и чудес. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 10 Спасти хотя весь род человеческий от беззаконий и вечныя муки, Человеколюбец Господь Тя Матерь Свою дарова в помощь, покров и защиту верующим в Негo, прославляя таковое милосердие о нас грешных благодарственным сердцем и устны вопием Ему: Аллилуиа.
Икос 10 Стена еси необоримая и заступления крепкое, Богородице Дево, всем с молитвою к Тебе прибегающим. Тем же убо и нас недостойных огради от лютых болезней и от всякаго злаго обстояния и подаждь во всех делех благовременную помощь и укрепление взывающим Ти: Радуйся, Заступнице наша и похвало; paдуйся, хранительнице наша и утверждение. Радуйся, Отрадо наша и дивное о нас попечение; радуйся, известное прибежище наше во всех скорбных обстояниях. Радуйся, младенцев воспитание: радуйся, юных наставнице целомудрия. Радуйся, супругам любовь и согласие подавающая; радуйся, благоговейных старцев к мирной кончине жития приводящая. Радуйся, верных пастырей Святыя Церкви укрепляющая и вразумляющая; радуйся, в иноческом образе подвизающимся ходатаице вечнаго радования. Радуйся, в мире благочестиво живущих неоставляющая Своим заступлением. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 11 Пения и мольбы всеумиленныя наши приносимыя пред цельбоносным Твоим образом, приими Приснодево Богородице, и сподоби до конца жизни нашея Единому Богу воспевати: Аллилуиа.
Икос 11 Светозарне сияет чудотворная икона Твоя, Мати Божия, источая верным токи исцелений благодатных, наставляя блуждающим во тьме грехов на светлый путь добродетелей и спасения. Сего ради вопием Ти хвалебныя песни таковая: Радуйся, осенением Твоея иконы силу вражию от всех прогоняющая; радуйся, всем прибегающим в скорбех, нуждах и болезнех скорое утешение и исцеление подавающая. Радуйся, чудо чудес, Одигитрие Владычице, на путь спасения наставляющая, радуйся, мирное устроение обуреваемым напастьми дарующая. Радуйся, чистотою Твоею чистоту жития нас научающая; радуйся, лукавых, гордых и гневливых людей вразумляющая. Радуйся, правую веру и страх Божий в нас вселяющая; радуйся, светом Христова учения тьму неверия прогоняющая. Радуйся, смущение помышлений сумнительных удаляющая; радуйся, всех духовных даров щедрая Подательница. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 12 Благодатию и щедротами Твоими, Премилосердная Владычице, не оставляеши христиан православных, даруя скорбящим утешение, обидимым заступление, болящим и всем сущим в бедах многоразличных избавление, сего ради прославляюще Тя благодарственно вопием Богу: Аллилуиа.
Икос 12 Поюще Твоя неизреченныя милости и чудеса являемыя нам недостойным преклоняем колена перед цельбоносным Твоим образом, Богородице Приснодево, молим Тя усердно, подаждь нам мир, тишину и благую кончину и не остави без Твоея помощи и заступления во Втором пришествии Сына Твоего и Бога нашего, всех приносящих Ти со умилением сия похвалы: Радуйся, в уныние и отчаяние впадших, надеждою спасения укрепляющая; радуйся, узы греховныя разрешающая. Радуйся, праведный на нас гнев Божий на милость прелагающая; радуйся, земное житие наше добре устрояющая. Радуйся, от опасных обстояний нас избавляющая; радуйся, в час кончины всем верным скорая Помощнице. Радуйся, чтущих Тя на мытарствах воздушных заступающая; радуйся, любовь к Тебе имущая врата райская отверзающая. Радуйся, прославляющих Тя вечнаго блаженства в Царствии Небесном сподобляющая, радуйся, не чтущих Тя перед всеми посрамляющая. Радуйся, державная скоропомощница наша во дни тяжких испытаний. Радуйся, Благодатная Целительнице, душ и телес наших.
Кондак 13 О Всепетая Мати Сладчайшего Господа нашего Иисуса Христа, милостивно приими сие малое моление наше, избави нас от всякия напасти, болезни и внезапныя смерти и сподоби нас наследниками быти Царствия Небеснаго и со всеми святыми воспевати Сыну Твоему и Богу нашему: Аллилуиа. (Этот кондак читается трижды, затем икос 1 и кондак 1)
Молитва к Пресвятой Богородице перед Ея иконой, именуемой “Целительница” Приими, о Всеблагословенная и Всемощная Госпоже Владычице Богородице Дево, сия молитвы, со слезами Тебе приносимыя от нас, недостойных раб Твоих, ко Твоему цельбоносному образу пение возсылающих со умилением, яко Тебе Самой зде сущей и внемлющей молению нашему. По коемуждо бо прошению исполнение твориши, скорби облегчаеши, немощным здравие даруеши, разслабленныя и недужныя исцеляеши, от бесных бесы прогоняеши, обидимыя от бед избавлявши, прокаженныя очищаеши и малыя дети милуеши: еще же, Госпоже Владычице Богородице, от уз и темниц свобождаеши и всякия многоразличныя страсти врачуеши: вся бо суть возможна ходатайством Твоим к Сыну Твоему, Христу Богу нашему. О Всепетая Мати, Пресвятая Богородице! Не престай молитися о нас, недостойных рабех Твоих, славящих Тя и почитающих Тя, и поклоняющихся со умилением Пречистому образу Твоему, и надежду имущих невозвратну и веру несумненну к Тебе, Приснодеве Преславней и Непорочней, ныне и присно и во веки веков Аминь.
Тропарь Пресвятой Богородице перед Ея иконой, именуемой “Целительница”
Тропарь, глас 4
Яко Пресветлая Звездо, просия Божественными чудесы святый Твой образ “Целительнице”, подаждь убо и нам, Богородице Марие, исцеление недугов душевных и телесных, спасение и велию милость.
Тропарь, глас 1 Любовию, Чистая Дево, Твою святую икону почитающим и Божию Тя истинную Матерь прославляющим и верно поклоняющим ти ся Целительница явися, всякое зло и болезни от сих удаляющая, яко Всемогущая.
Если слёзы - то от счастья! Если звёзды - то в руках! Если ждать - то не напрасно, а летать - не только в снах. После долгого ненастья - ярче солнце в небесах! Если ночи - то в объятьях! А любовь - НЕ НА СЛОВАХ !!!
МОЛИТВЫ К ПЕРВОТВОРЦУ ДЛЯ АКТИВАЦИИ СВЕТОВЫХ ТЕЛ Принято посредством ченнелинга Татьяной Мироненко
от 28.02.12г.
1. БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ, ЗА ТО, ЧТО БЫЛО. БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ, ЗА ТО, ЧТО БУДЕТ. Я ВЕРЮ В ВЫСШУЮ СПРАВЕДЛИВОСТЬ И ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТЬ ВСЕГО ПРОИСХОДЯЩЕГО ВНУТРИ ВО МНЕ И ВОВНЕ. Аминь. Аминь. Аминь.
ТВОРЕЦ, ГОСПОДЬ СОЗДАТЕЛЬ!
2. Я ПРЕКЛОНЯЮ ПРЕД ТОБОЙ КОЛЕНИ И СМИРЕННО ПРОШУ РАЗРЕШИТЬ ИСПОЛЬЗОВАТЬ СИЛУ ЛЮБВИ НА ДЕЛА БЛАГИЕ, НА ДЕЛА СПОСОБСТВУЮЩИЕ РАСКРЫТИЮ СЕРДЕЧНОГО ПРОСТРАНСТВА КАЖДОГО, КТО ПРИДЁТ, КТО УСЛЫШИТ ЗОВ СЕРДЦА МОЕГО, НАПОЛНЕННОГО ЛЮБОВЬЮ ТВОЕЙ ЧЕРЕЗ ТЕЛО МОЁ ИДУЩЕЙ.
Я ЗНАЮ, ВОЗВРАТНАЯ ВОЛНА УСИЛИТ НАПОЛНЕНИЕ ПРОСТРАНСТВА ДУХОВНОЙ ЭНЕРГИЕЙ, СНИЗИТ, УМЕНЬШИТ НАПРЯЖЕНИЕ ПРОСТРАНСТВЕННЫХ СВЯЗЕЙ И ИЗМЕНИТ СООТНОШЕНИЕ ПОТОКОВЫХ СОСТАВЛЯЮЩИХ, ОБОЗНАЧИВ ПРИОРИТЕТЫ ДНЯ НОВОГО!
СЕРДЦЕ МОЁ ПОЁТ ПЕСНЮ СОЗИДАНИЯ, ЧЕРЕЗ НЕГО ПРОХОДЯТ ТОКИ ЛЮБВИ ТВОЕЙ ГОСПОДИ! И Я БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ ЗА ТО, ЧТО Я В ТЕБЕ, ТЫ ВО МНЕ И МЫ С ТОБОЙ ЕДИНЫ! Аминь. Аминь. Аминь.
3. ГОСПОДИ! БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ ЗА ВСЕ БЛАГА, ПОСЫЛАЕМЫЕ В ПРОСТРАНСТВО МОЁ, БЛАГОДАРЮ ЗА СВЕТ И ЛЮБОВЬ НЕИССЯКАЕМУЮ.
БЛАГОДАРЮ ЕЖЕДНЕВНО, ЕЖЕЧАСНО, ЕЖЕМИНУТНО ЗА ВСЁ, ЧТО ПРОИСХОДИТ СО МНОЙ, ВО МНЕ И ВОКРУГ МЕНЯ.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! И ЛЮБОВЬ МОЯ БУДЕТ РАЗРАСТАТЬСЯ И УСИЛИВАТЬСЯ, НАПОЛНЯЯ ПРОСТРАНСТВО ЗЕМЛИ.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! И РУЧЕЁК МАЛОЙ МОЕЙ ЛЮБВИ ВОЛЬЁТСЯ В ПОТОК ЛЮБВИ ТВОЕЙ И ОН СТАНЕТ ОТ ЭТОГО ЕЩЁ СИЛЬНЕЕ.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! И НИЧТО НЕ ПОМЕШАЕТ ЛЮБИТЬ ТЕБЯ, СТАНОВИТЬСЯ ЧИЩЕ, СВЕТЛЕЕ И СИЛЬНЕЕ ОТ ЛЮБВИ МОЕЙ. Аминь. /Слова молитвы МОЩЬ НЕБЫВАЛАЯ, результаты не заставят долго ждать/
4. ГОСПОДИ! ПОШЛИ В СЕРДЦЕ РАДОСТЬ И ЛЮБОВЬ. - Я ГОТОВ /а ВОБРАТЬ ЭТИ БОЖЕСТВЕННЫЕ ПОСЫЛЫ, -Я ГОТОВ/а ИДТИ ПО ПЛАНЕТЕ, СЕЯ И ДАЛЬШЕ ТО, ЧТО ПОШЛЁШЬ В ПРОСТРАНСТВО МОЁ, - Я ГОТОВ/а ОСОЗНАННО СЛУЖИТЬ, ТЕБЕ ПОМОГАЯ, - Я ГОТОВ/а ПРИНИМАТЬ ТОКИ ЛЮБВИ И РАДОСТИ ИСХОДЯЩИЕ ОТ ТЕБЯ.
ПРИМИ СЛОВА МОИ ГОСПОДИ! НАУЧИ СЕРДЦЕМ ВБИРАТЬ И ЧЕРЕЗ СЕРДЦЕ СВОЁ ПРОПУСКАТЬ ВСЕ ПРОСТРАНСТВЕННЫЕ ЭНЕРГИИ, НАУЧИ ПРЕОБРАЗОВЫВАТЬ ИХ В ПОСЫЛЫ РАДОСТИ И ЛЮБВИ! Аминь.
5. ГОСПОДИ! РАСКРОЙСЯ В СЕРДЦЕ МОЁМ РАДОСТЬЮ И ЛЮБОВЬЮ, НАПОЛНИ КАЖДУЮ КЛЕТОЧКУ ТЕЛА МОЕГО, ПРЕДСТАНЬ, ПРОЯВИСЬ ВО ВСЁМ ВЕЛИКОЛЕПИИ И БЛЕСКЕ СВОЁМ! НАЧНИ ПРЕОБРАЖЕНИЕ СОЗНАНИЯ МОЕГО, ПОМОГИ ПРОЗРЕТЬ И УВИДЕТЬ САМУ ИСТИНУ! Аминь.
6. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! Я ЛЮБЛЮ МИР, ВМЕСТИВШИЙ В СЕБЯ И НАС, ИДУЩИХ ПО ЗЕМЛЕ С ИМЕНЕМ ТВОИМ! Аминь.
ПРОСТИ ГОСПОДИ! МЕНЯ ЗА ПОМЫСЛЫ, НЕ ОТВЕЧАЮЩИМ ВЕЛЕНИЯМ ВРЕМЕНИ, ПРОСТИ ГОСПОДИ! ЗА МЫСЛИ НЕОБУЗДАННЫЕ, НЕ ОТВЕЧАЮЩИЕ ВЕЛЕНИЯМ ВРЕМЕНИ, ПРОСТИ ГОСПОДИ! ЛЮБОГО И КАЖДОГО, ИДУЩЕГО ПО ПЛАНЕТЕ, НЕ ВОБРАВШЕГО ЕЩЁ В СЕРДЦЕ СВОЁ ТВОЮ ЛЮБОВЬ ПРОЛИВАЕМУЮ, ПРОСТИ ГОСПОДИ! ПОТОК ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ, В ТЕМНОТЕ И НЕВЕЖЕСТВЕ ЕЩЁ ПРЕБЫВАЮЩИЙ! Аминь.
7. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ГОСПОДИ! Я ЛЮБЛЮ МИР, СОЗДАННЫЙ ПО ОБРАЗУ И ПОДОБИЮ ТВОЕМУ, Я ЛЮБЛЮ ДАЖЕ АТОМ ЭТОГО МИРА, НЕСУЩИЙ В СЕБЕ СВЕТ, РАДОСТЬ И ЛЮБОВЬ!
Я ЖИВУ, Я ПРЕБЫВАЮ В ТЕБЕ, Я НАСЛАЖДАЮСЬ ЖИЗНЬЮ ПОДАРЕННОЙ МНЕ, Я В ТЕБЕ, ТЫ ВО МНЕ, МЫ С ТОБОЙ ЕДИНЫ ! Аминь.
8. ГОСПОДИ! ВЕЛИКА СИЛА ТВОЯ И МОЩЬ ТВОЯ БЕСКОНЕЧНА, ВЕЛИКО МНОГООБРАЗИЕ ТВОЁ И ВЕРА НЕПОКОЛЕБИМА, ИСХОДЯЩАЯ ОТ ТЕБЯ.
- НАДЕЛИ МЕНЯ СИЛОЙ И МОЩЬЮ СВОЕЙ, - ПОДЕЛИСЬ ВЕРОЙ И НАДЕЖДОЙ, - ВСТАНЬ КРЕПКОЙ ЗАЩИТОЙ МОЕЙ НА ПУТИ, - ВОЗЬМИ МЕНЯ ЗА РУКИ И ВЕДИ ВСЁ ДАЛЬШЕ И ДАЛЬШЕ В СТРАНУ ПОЗНАНИЯ! Аминь.
9. ГОСПОДИ ВЕЛИКИЙ БОЖЕ! Я ХОЧУ ТЕБЯ ОБНЯТЬ, СЛИТЬСЯ Я ХОЧУ НА ВЕКИ, СВЕТОМ И ЛЮБОВЬЮ СТАТЬ! Аминь.
10. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! Я ЛЮБЛЮ МИР, СОЗДАННЫЙ ПО ОБРАЗУ И ПОДОБИЮ ТВОЕМУ. Я ЛЮБЛЮ СОВЕРШЕНСТВО ЗАМЫСЛА И ПОДЧИНЯЮСЬ ПРИТЯГАТЕЛЬНОЙ СИЛЕ ЕГО.
РАСКРОЙСЯ ГОСПОДИ! НАПОЛНИ МЕНЯ СИЛОЙ И МОЩЬЮ СВОЕЙ, ПОМОГИ СТАТЬ СОВЕРШЕНЕЕ! Аминь.
11. ГОСПОДИ! - РАСКРОЙСЯ В СЕРДЦЕ МОЁМ РАДОСТЬЮ И ЛЮБОВЬЮ, - НАПОЛНИ КАЖДУЮ КЛЕТОЧКУ ТЕЛА МОЕГО, ЧТОБЫ ОНИ ЛУЧИЛИСЬ ЛЮБОВЬЮ ТВОЕЙ. - ПОМОГИ ВОССТАНОВИТЬ ГАРМОНИЮ СОСУЩЕСТВОВАНИЯ, - ПРИМИ ПОСЫЛЫ МОИ ИЗ ГЛУБИНЫ СЕРДЦА ИСХОДЯЩИЕ, И ОТВЕТЬ МНЕ, ПРОШУ ТЕБЯ, ПРОЯВИСЬ, РАСКРОЙСЯ!! Аминь. Аминь. Аминь.
12. Я РАСКРЫВАЮ СЕРДЦЕ СВОЁ НАВСТРЕЧУ ПОТОКАМ ЛЮБВИ ГОСПОДА, Я ВБИРАЮ И ВБИРАЮ НЕИССЯКАЕМЫЙ СВЕТ ЕГО. Я СТАНОВЛЮСЬ ЧИЩЕ, СВЕТЛЕЕ И СИЛЬНЕЕ, Я ПОДГОТАВЛИВАЮ СЕБЯ К ПРИХОДУ РАДОСТИ Аминь.
/..Взращивайте, культивируйте чувство радостного ожидания ПРЕКРАСНОГО. Ни одна Сила не устоит перед этим чувством, усиленное ВЕРОЙ и НАДЕЖДОЙ./
13. СЕРДЦЕ МОЁ РАСКРЫВАЕТСЯ НАВСТРЕЧУ ПОТОКАМ ЛЮБВИ ГОСПОДА! СЕРДЦЕ МОЁ ЯВЛЯЕТСЯ «КАМЕРТОНОМ» ЧУВСТВИТЕЛЬНЫМ И ОТЗЫВЧИВЫМ, УСИЛИВАЮЩИМ И ПРЕОБРАЗУЮЩИМ ПОСЫЛЫ ГОСПОДА, Я ПРОБУЖДАЮСЬ, Я ПРОЗРЕВАЮ! Аминь.
/Эта Молитва Сердца реполяризует атомы, помощь в преодолении СТАГНАЦИИ и БЕЗДНЫ НЕЗНАНИЯ./
14. УТВЕРЖДЕНИЕ!
Я РАДОСТЬЮ НАПОЛНЯЮ КАЖДУЮ КЛЕТОЧКУ МОЕГО ТЕЛА! - Я ОБЪЕДИНЯЮ В СЕБЕ БОЖЕСТВЕННЫЕ ПОТОКИ ЛЮБВИ И РАДОСТИ! - Я СТАРАТЕЛЬНО И ОСОЗНАННО ГОТОВЛЮСЬ К ВЗАИМОДЕЙСТВИЮ И СЛУЖЕНИЮ ВО БЛАГО МИРА И ОТЦА И Я ЗНАЮ, ЧТО НЕ СВЕРНУ В СТОРОНУ, - Я СТАНУ ОТРАЖЕНИЕМ СОВЕРШЕНСТВА И ПРОДОЛЖУ СВОЁ СЛУЖЕНИЕ И ВОСХОЖДЕНИЕ! Аминь. Аминь. Аминь.
15. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ ГОСПОДИ! И МОЯ ЛЮБОВЬ КАПЛЕЙ МАЛОЙ, РУЧЕЙКОМ СОЗВУЧНЫМ ВЛИВАЕТСЯ В ПОТОКИ ТВОЕЙ ЛЮБВИ, ДОПОЛНЯЕТ ИХ ЗВУЧАНИЕ! Аминь.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ГОСПОДИ! И ЛЮБОВЬ МОЯ ДЕНЬ ОТО ДНЯ СТАНОВИТСЯ ВСЁ СИЛЬНЕЕ И СИЛЬНЕЕ!
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ГОСПОДИ! И НИЧТО НЕ МОЖЕТ ПОМЕШАТЬ СЕРДЦУ МОЕМУ ПЕТЬ ОБ ЭТОМ, УСИЛИВАТЬ ЗВУЧАНИЕ ПРОСТРАНСТВА!
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ГОСПОДИ! ПРИМИ ПРИЗНАНИЕ МОЁ, ПРИМИ СЛОВА ЭТИ, ЧТО ЧЕРЕЗ СЕРДЦЕ ПРОШЛИ, ОТРАЖАЯ НАПОЛНЕНИЕ МОЁ! Аминь.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, ГОСПОДИ! И ПУСТЬ РАЗГОРАЮТСЯ В ДРУГИХ СЕРДЦАХ ОГОНЁЧКИ НЕСМЕЛЫЕ, ЗАЖЖЁННЫЕ ЛЮБОВЬЮ МОЕЙ! Аминь.
16. «БЛАГОДАРЕНИЕ ОТЦУ – МАТЕРИ»
БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ, ОТЕЦ! СПАСИБО ТЕБЕ ЗА ТВОЁ ИЗОБИЛИЕ…, ИЗОБИЛИЕ ЗНАНИЯ И ПОНИМАНИЯ, КОТОРОЕ РАСШИРЯЕТ МОЮ УМСТВЕННУЮ И ЭМОЦИОНАЛЬНУЮ КАРТИНУ ТОГО, ЧТО ЕСТЬ ЖИЗНЬ! Аминь.
17. «СПАСИБО ЗА ПРИМЕНЕНИЕ СВЯТОГО ДУХА»
СПАСИБО ТЕБЕ, НЕБЕСНЫЙ ОТЕЦ, СПАСИБО ТЕБЕ! Я ПРИОБРЁЛ НЕЧТО ТАКОЕ, ЧТО СМОГУ ИСПОЛЬЗОВАТЬ ДЛЯ ВСЕХ СВОИХ НУЖД. БЛАГОДАРЮ ТЕБЯ ЗА ЧЕСТЬ ПРИНЯТЬ ЭТУ СИЛУ - СИЛУ СВЯТОГО ДУХА! Аминь.
18. Я ЛЮБЛЮ ТЕБЯ, МОЙ ГОСПОДИН И ВЛАДЫКА! - ОКРУЖИ МЕНЯ ОБЛАКОМ ЛЮБВИ СВОЕЙ, - СОЗДАЙ ЗАЩИТУ НЕПРОНИЦАЕМУЮ, - ПОМОГИ ПРЕОДОЛЕТЬ ИСПЫТАНИЯ ДОРОГИ ЖИЗНЕННОЙ! Аминь. Аминь. Аминь.
19. Я НАПОЛНЕН. Я ПОЛОН СВЕТА!
Я И ОТЕЦ ЕДИНЫ! Я И МАТЬ ЕДИНЫ! Я И МОЁ БЛИЗНЕЦОВОЕ ПЛАМЯ ЕДИНЫ! МЫ ЕДИНЫ ЗДЕСЬ И СЕЙЧАС! Аминь.
20. Я ЕСМЬ ТО ЧТО Я ЕСМЬ. ЗДЕСЬ И СЕЙЧАС Я ЕСМЬ ЕДИН, МЫ ЕДИНЫ!
АЛЬФА И ОМЕГА ЕДИНЫ ТАМ, ГДЕ Я ЕСМЬ!
НИ ВРЕМЯ, НИ ПРОСТРАНСТВО НЕ МОГУТ РАЗДЕЛИТЬ МЕНЯ С МОИМ БЛИЗНЕЦОВЫМ ПЛАМЕНЕМ, ИБО МЫ ЕДИНЫ В СЕРДЦЕ БОГА! Аминь.
21. УЧИТЕЛЬ МОЙ! НАСТАВНИК И ВЕДУЩИЙ, КАК МНОГО НУЖНО МНЕ ТЕБЕ СКАЗАТЬ, КАК МНОГО НУЖНО ОСВЕТИТЬ НЕСПЕШНО, ПРОЯВЛЕННОЕ НУЖНО ВСЁ СВЯЗАТЬ!
УЧИТЕЛЬ МОЙ! ПРОШУ Я, ЗАКЛИНАЮ, ВЗЫВАЮ, ПРИЗЫВАЮ Я, ПРИДИ! БЕЗ ПОМОЩИ ТВОЕЙ Я «ЗАСЫПАЮ», УСЛЫШЬ МЕНЯ И ПОСКОРЕЙ НАЙДИ!
ТЫ ОТЫЩИ МЕНЯ СРЕДЬ МНОГИХ, МНОГИХ, СРЕДИ ТАКИХ ЖЕ, КАК И Я, ОГНЕЙ, УСЛЫШЬ БИЕНИЕ ПРОСНУВШЕГОСЯ СЕРДЦА, ЗАМЕТИВ МОЙ ОГОНЬ СРЕДИ ДРУГИХ ОГНЕЙ!
УЧИТЕЛЬ МОЙ! ПРОШУ Я И ВЗЫВАЮ, К СТОПАМ ТВОИМ С МОЛИТВОЙ ПРИПАДАЮ, ДОЗВОЛЬ СЛУЖИТЬ ТЕБЕ, ЛЮБЯ И ВОСПЕВАЯ, ДОЗВОЛЬ ИДТИ ВПЕРЁД, НЕ ОТСТАВАЯ!! Аминь.
. Молитвы взяты из будущей книги: «Книга Познания», с разрешения земного сотрудника Иерархии Шамбалы Небесной, ченнелер - Тамара Ивановна. Книга готовится к выпуску. Книга «Книга познания» надиктовывается Учителем Эль – Мория.
Если слёзы - то от счастья! Если звёзды - то в руках! Если ждать - то не напрасно, а летать - не только в снах. После долгого ненастья - ярче солнце в небесах! Если ночи - то в объятьях! А любовь - НЕ НА СЛОВАХ !!!
В сердце своем я един с Тобою, Отец, и признаю Тебя Бытием, Отцом всего. Ты – Вездесущий, Всемогущий, Всеведущий Дух. Ты – Мудрость, Любовь и Истина; сила, вещество и разум, из которых и посредством которых созданы все вещи. Ты – Жизнь моего Духа, вещество моей Души, острота моей мысли. Я выражаю Тебя в своем теле и в своих делах. Ты – начало и конец, в Тебе заключено все Добро, которое я способен выразить. Мысленное желание, зароненное в мою душу, питается Твоей жизнью в моем Духе; и в назначенный час, по Закону веры, оно принимает видимую форму в моем опыте. Я знаю, что добро, которого я желаю, уже существует в невидимой форме в Духе и только и ждет исполнения Закона, чтобы стать видимым. И я знаю, что я уже обладаю им.
Всей Душою моею
Этими словами, Отец мой, я хочу кратко выразить то, чего желаю. Я опускаю семя своего желания в почву своей Души. Живительная Сила Твоего Духа начинает воздействовать на него. Стоит мне только впустить в свою Душу Твой Дух, то есть Мудрость, Любовь и Истину, и семя даст плоды. Я желаю только того, что приносит пользу всем людям, и я прошу Тебя, Отец, даруй мне добро. Отче! Прошу Тебя всей Душой, чтобы Ты выразил во мне Любовь, Мудрость, Силу и Вечную Молодость. Прошу, чтобы Ты осуществил во мне Гармонию, Счастье и Благоденствие. Научи меня, как получать любые вещи прямо из Универсальной Субстанции. Не для себя прошу, Господи, но хочу постичь Истину, чтобы послужить всем Чадам Твоим.
Всем разумением моим
То, чего я желаю, уже имеет видимую форму. Я мысленно придам форму только тому, чего желаю. Семя прорастает в тишине и во тьме, мое желание тоже обретает форму в безмолвном, невидимом царстве Души. Я вхожу в свою комнату и запираю за собой дверь. Я спокойно и уверенно храню свое желание в памяти как нечто уже осуществленное. Отче! Я жду совершенного отображения своего желания. Отче, Всеблагой! Я всем сердцем благодарю Тебя за то, что Ты уже осуществил мое желание в невидимом мире. Я знаю, что Ты щедро и с любовью изливаешь на меня все свои несметные сокровища; что Ты выполняешь все мои добрые желания; что я могу приобщиться к Твоему изобилию; что я могу осознать свое единство с Тобой; что все Твои дети могут это осознать и что всем, что у меня есть, я могу поделиться с Твоими Чадами. Все, что у меня есть, я отдаю Тебе, Господи.
Всей крепостью моею
Ничто не разубедит меня в том, что мое желание уже осуществилось в Духе и сейчас обретает совершенную видимую форму. Я остаюсь верен своему желанию Духом, Душой, умом и телом. Я осознал свое добро в Духе. Я породил Его в своей Душе в виде Совершенной Идеи и придал ей Истину. А также – мысленную форму своему желанию. Теперь я придаю своему совершенному желанию видимую форму Истинного Проявления. Благодарю Тебя, Отец! Теперь я обладаю Любовью, Мудростью, Пониманием, Жизнью, Здоровьем, Силой и Вечной Молодостью, Гармонией, Счастьем и Благоденствием и умею извлечь из Универсальной Субстанции все, что могло бы удовлетворить мои добрые желания. "И узрит всякая плоть спасение Божие".
Поймите: если ваше желание еще не обрело видимой формы, виноват в этом не Бог, а вы сами. Не нужно начинать все сначала: просто настаивайте на своем. Протягивайте свою чашу, как протягивал ее пророк Илия, – и она обязательно наполнится. Какие бы сомнения вас ни одолевали, неустанно благодарите Господа. Не останавливайтесь! Еще одно усилие, и ваша вера будет вознаграждена; ваша вера станет Знанием. Возьмите себе за правило ежедневно в свободное время читать и осознавать эти простые Истины, и вскоре вы убедитесь, что Бог вас слышит и руководит ВАМИ. Если слёзы - то от счастья! Если звёзды - то в руках! Если ждать - то не напрасно, а летать - не только в снах. После долгого ненастья - ярче солнце в небесах! Если ночи - то в объятьях! А любовь - НЕ НА СЛОВАХ !!!
Кто-то смутился, услышав от Ладно, что не нужны молитвы. Но это её личный авторский опыт. И дело тут не в том, что "наверху" все всё прекрасно знают и видят, а в том, что эта данность преподнесена Ладно, как обоснованная причина отказа от молитвы, тогда как на самом деле все эти доводы, включая самосовершенствование, ничуть не умаляют практику молитвы в жизни. Молитва помогает достичь большей близости, настроить сознание и дух на нужный лад. Так что, если ваше сердце хочет, молитесь на здоровье
Молитва помогает достичь большей близости, настроить сознание и дух на нужный лад. Так что, если ваше сердце хочет, молитесь на здоровье
Таки да.
П.С. Только помните, что в Небесной Обители ждут не молитв, а сотрудничества. Не слов, а дела. Не молитва приближает к Небесной Обители, а праведная жизнь.
Пусть каждый осознает Иерархию и устремится к красоте и культуре.
Сообщение отредактировал Ладно - Среда, 23.10.2019, 00:52
Только посмотрите, как много приведено прекрасных доводов и поводов вознести благодарственную молитву Богу, с любовью обратиться за пониманием и водительством в столь прекрасных начинаниях
Сообщение отредактировал Апик - Среда, 23.10.2019, 13:04
Молиьтся о здравии - не всегда дает результаты. Иногда надо в болезни читать о защите, например, или об Умягчении злых сердец. Иногда нужен экзорцизм - если Вы болеете потому, что кто-то в Вас сидит. Только после читайте о здравии.